Leka med ord-Del 1 Supersoft

Innan jag gick på sommarlov så hade vi en workshop med Per Zennström i ljussättning. Det var grymt lärorikt! Tänkte dela med mig av en bild där jag fick ljussätta något han kallade supersoft. Det gäller att ljussätta så att det inte blir några skuggor. Detta gör man genom att se till att ha det helvitt runt sig och låta ljuset studsa i vita väggar. Detta har jag använt mycket på senaste i mina ljussättningar. Workshopen gick till så att vi skulle förflytta oss mellan 5 stationer där vi skulle sätta upp 5 olika ljus och skriva/teckna något på varandra som modeller. Allt detta under tidspress. Detta var riktigt kul och min kreativa sida fick verkligen utlopp. Ville leka lite med orden som jag målade på mina modeller.

Bilderna är retuscherade av bästa Nikko Knösch.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 2 =