Leka med ord-del 5

Innan jag gick på sommarlov så hade vi en workshop med Per Zennström i ljussättning. Workshopen gick till så att vi skulle förflytta oss mellan 5 stationer där vi skulle sätta upp 5 olika ljus och skriva/teckna något på varandra som modeller. Allt detta under tidspress. Detta var riktigt kul och min kreativa sida fick verkligen utlopp. Denna bild är faktiskt tagen med befintligt ljus där vi styrde ljuset med hjälp av en spegel. Detta var en utmaning för min stackars modell som blev konstant bländad av det starka ljuset och tårarna rann som bara den. Men detta är min personliga favorit av bilderna jag tog under workshopen. Bilden kan kanske väcka obehag men min tanke var att vi kastar bort saker som det egentligen inte är nåt fel på. Om en produkt inte är exakt som den ska så måste den kastas på många företag. Tanken om barnprogrammet ”Trasdockorna” kom upp i huvudet och så här blev bilden.

Foto: Evelina Lindqvist

Retusch: Nikko Knösch

Modell: Erika Brice

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =